top of page

Accessoires

& varia

Allerhande accessoires op maat voor uw tuin en terras, zowel op maat als bepaalde standaarden en dit in allerhande materialen zoals staal, Cortenstaal, aluminium en kunststof, afhankelijk van de soort toepassing. Ieder materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen en uitstraling!
Heeft u een eigen uniek idee? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vijverwanden met spuitmonden.

Water brengt leven in de brouwerij! WAAW zorgt voor unieke vijverwanden met verborgen technieken om het water te laten leven in uw waterpartij of (zwem)vijver!
Stevige wanden in aluminium (poederlak), staal of Cortenstaal, eenvoudig te plaatsen om een houten of gestabiliseerde ondergrond.
Zowel verkrijgbaar als rechte wand of onder hoek of in speciale vormen.
Achterzijdes kunnen zowel open als gesloten worden aangeleverd, de technische ruimte achteraan zorgt er voor dat er steeds ruimte is voor onderhoud indien nodig.

Kantafboordingen.

Kantafboordingen in Cortenstaal zijn zeer strak en duurzaam. Deze zijn zowel verkrijgbaar in rechte versie als met een omplooi.
Gewalste versies (met gebogen vormen) zijn ook op maat verkrijgbaar. Hoekstukken (90°) als variërende hoeken behoren tot de mogelijkheden.

Houtstapelaars & houtmanden.

Houtstapelaars in Cortenstaal, single of gecombineerd.
Houtmanden in gepoederlakt staal of Cortenstaal.
Afmetingen op aanvraag.

Meubilair & eye-catchers.

Tuinmeubilair & eye-catchers in staal en kunstof, standaard en op maat. WAAW zorgt er voor het coole & strakke design.
Stalen meubilair kan zowel uitgevoerd worden in gelakte uitvoeringen als in Cortenstaal. Zetels en zitblokken kunnen ook uitgevoerd worden in weerbestendige, gecoate foamkunststof (zacht). Deze kunststof uitvoeringen zijn beschikbaar in alle vormen en groottes. Op basis van een door WAAW gemaakte tekening worden deze automatisch gesneden en vervolgens gecoat in de kleur van uw keuze.
bottom of page